La Mostra d'Artistes de Valldoreix dóna el tret de sortida a la Festa Major


  • Comparteix:

La Mostra d'Artistes de Valldoreix, que enguany celebra les seves bodes d'argent, ha servit un any més per inaugurar les festes majors del territori. L'exposició, organitzada per l'Associació de Veïns i Propietaris de Valldoreix, reuneix obres de fins a 25 artistes entre els quals destaquen Adolf, Miquel Pellicer, Joan Tortosa i Angela Sotillos, entre d'altres.

La mostra valldoreixenca ha patit enguany una davallada en el nombre d'artistes que exposen les seves obres, que han passat de més d'una trentena a 25. Tot i això l'exposició ha mantingut el nombre d'obres exposades, un total de 52, ja que cada artista ha exposat més d'una obra.

Escoltem el president de l'Associació de Veïns i Propietaris de Valldoreix, Jordi Cofí, explicant la vocació de la mostra.

Jordi Cofí

Volem conseguir que la gent sapiga que Valldoreix i Sant Cugat és una terra d'artistes.


La mostra ha comptat enguany amb dos nous artistes, Claudia Salamonesco i Rosa Viladés, que han participat en l'exposició amb les seves obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.