Lluís Ribas inaugura 'Noranta-sis notes'


  • Comparteix:

El pintor santcugatenc Lluís Ribas va inaugurar ahir la seva nova exposició titulada 'Noranta-sis notes'. La col·lecció, que s'exposa aquests dies a la galeria de l'artista, conté quadres de petit format dels quals en destaca la seva espontaneïtat.

Amb aquesta exposició Lluís Ribas es desmarca del seu estil habitual. Segons el pintor es tracta d'una mostra feta amb menys consciència que una obra de gran format. Ribas fins i tot ha qualificat la col·lecció de "naif" degut a l'espontaneïtat de la seva creació:

Lluís Ribas

És una cosa molt espontània. És el pimer sentiment que et ve, sense cap idea precisa. És diferent a quadre gran


Algunes d'aquestes obres han servit al pintor com a estudi previ per a la creació de quadres de majors dimensions. És el cas d'un nu masculí que forma part de la col·lecció.

Durant la inauguració, el pintor es va mostrar molt content i satisfet per l'èxit de la convocatòria i per comprovar que entre alguns dels assistents hi havia gent que ha seguit la seva trajectòria des que va començar, ara fa vint-i-cinc anys. Ribas va voler destacar la importància de l'acollida del públic degut a la solitud de la seva professió:

Lluís Ribas

Nosaltres treballem en la solitud de l'estudi, i esperes el què dirà la gent quan ho vegi


A banda d'aquesta nova col·lecció, l'artista santcugatenc ha exposat recentment a Nova York una mostra de quadres de gran format.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.