El periodisme de Ramon Barnils torna a Sant Cugat en forma d'exposició


  • Comparteix:

La trajectòria periodística de Ramon Barnils s'exposa a partir d'aquest dimarts al Claustre del Monestir. La mostra, produïda pel Grup de Periodistes Ramon Barnils, s'inclou en els actes de celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat.

L'exposició, titulada 'Qui és el teu referent?', repassa a través de plafons i audiovisuals l'obra del periodista santcugatenc, mort l'any 2001. A partir d'impresos i projeccions, el visitant podrà resseguir les intervencions de Barnils en premsa i en programes radiofònics.

El periodista de Ràdio Sant Cugat Josep Gimeno assegura que la mostra és una manera de renovar diversos compromissos de l'emissora municipal.

Josep Gimeno

La mostra és una manera de renovar un compromís de Ràdio Sant Cugat amb la ciutat, la qualitat periodística i la catalanitat.


Una lectura de textos de Ramon Barnils obrirà, aquest dimarts a la tarda, la inauguració de l'exposició. També hi haurà un parlament de Josep Maria Solé i Sabaté, director del programa de ràdio 'Postres de Músic', espai on col·laborava el periodista santcugatenc.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, subratlla la necessitat de recordar la figura de Barnils.

Jordi Puigneró

Esperem que la mostra serveixi perquè les noves generacions de periodistes tinguin Barnils com a referència.


La inauguració es farà a les set de la tarda a la sala capitular del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.