Èxit absolut de 'Les deu sardanes més populars de la història'


  • Comparteix:

Prop de 400 persones han omplert aquest diumenge al Claustre del Monestir durant la presentació de 'les deu sardanes més populars de la història' de mans de la Cobla Vila d'Olesa. L'acte, que s'inclou dins la celebració dels 25 anys d'aquesta emissora, ha estat dirigit per Joan Fàbregas i Pere Pahissa que han fet la selecció de les peces.

Plena a vessar i carregada d'emoció. Així s'ha desenvolupat l'audició de les deu sardanes escollides pels presentadors d'aquesta emissora. Des de la 'Santa Espina' passant per 'Somni' o 'A l'ombra del campanar', els assistents han pogut gaudir d'un fragment de cadascuna de les peces.

Joan Fàbregas s'ha mostrat molt content per la resposta dels santcugatencs i emocionat d'escoltar sardanes que li porten molts records.

Joan Fàbregas

Aquestes sardanes per mi són molt entranyables perquè les ballava als anys 50 i crec que la gent estarà contenta.


Per als assistents, el Claustre del Monestir ha estat l'escenari ideal per escoltar bones sardanes.

Gent

Això és una maravella, un luxe i m'emociona molt./Heu escollit un lloc molt maco per fer-ho i les sardanes són molt emocionants.


El punt més emotiu de l'acte ha arribat al final del concert, amb la interpretació de nou de la 'Santa Espina', que va posar el públic dempeus.

El concert s'ha emmarcat dins els actes de celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat i ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, i dels regidors de l'oposició Toni Ramon i Xavier Boix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.