El candidat santcugatenc a presidir Òmnium, Josep Vergés, diu que hi hagut 'joc net'


  • Comparteix:

Vergès ha dit que ha pogut explicar el seu programa en els mitjans de comunicació

Vergès ha dit que ha pogut explicar el seu programa en els mitjans de comunicació

El candidat santcugatenc a la presidència d'Òmnium Cultural, Josep Vergés, considera que en aquesta campanya els tres candidats a presidir l'entitat han jugat net. Dissabte se celebren les eleccions on Vergés s'enfronta als altres dos candidats. Josep Espar i Ticó, i Jordi Porta.

El candidat santcugatenc s'ha mostrat satisfet pel transcurs de la campanya, ja que segons el seu parer, els altres dos candidats han estat més educats. Josep Vergés ha denunciat però, que tant Josep Espar Ticó com Jordi Porta ja es veuen com a guanyadors. Segons Vergés el resultat de les primeres eleccions va ser lamentable i personalment va quedar desil·lusionat. En aquesta segona campanya però, les coses han estat diferents. Josep Vergés:

Josep Vergés

Òmnium hauria de tornar a ser més que un club i no convertir-se en una menjadora dels partits polítics, tal com volen els altres dos candidats


Josep Vergés també ha valorat força bé el paper dels mitjans de comunicació que en tot moment l'han ajudat a presentar el seu programa.

Josep Vergés

La premsa s'ha portat molt bé i he vist que he pogut explicar el meu programa


Si guanyés les eleccions, Vergés ha anunciat que prendrà accions contundents com posar una denúncia a l'Estat espanyol davant del tribunal europeu dels drets humans i promoure estudis sobre la independència de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.