Sant Cugat visita la ciutat francesa d'Angers pels 50 anys de l'Escola Catalana del Tapís


  • Comparteix:

La comissió de l'Any del Tapís organitza un viatge a la ciutat francesa d'Angers, en motiu del 50è anirversari de l'arribada del tapís a Sant Cugat. Es tracta del primer viatge oficial en els actes de celebració de l'Any del Tapís.

Grau Garriga va aportar noves tècniques després de passar uns mesos a França. A partir de l'aportació de Garriga, Sant Cugat es va acabar convertint en la capital del tapís d'àmbit català.

Unes 15 persones de Sant Cugat i Barcelona viatjaran a la ciutat francesa dijous vinent. El grup visitarà el museu del tapís d'Angers, la casa de Grau Garriga i també aprofitarà per visitar l'exposició 'Triptyque 2007'.

La portaveu de la comissió Any del Tapís, Antoinette Bernat, explica el motiu del viatge.

Antoinette Bernat

El tapís català va sorgir a Sant Cugat arrel de l'anada de Grau Garriga a França. Es fa aquest viatge per donar testimoni d'això.


Coincidint amb la inauguració de l'exposició 'Triptyque 2007', la delegació ha estat convidada a una recepció amb les autoritats d'Angers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.