Guillem Ramisa inaugura la temporada d'exposicions de l'Escola d'Art de Sant Cugat


  • Comparteix:

La primera exposició individual de Guillem Remisa ha servit per inaugurar la nova temporada de l'Escola d'Art de Sant Cugat. A la mostra, s'hi pot veure una desena de peces d'aquest alumne de l'escola acompanyades d'unes fotografies dels grafits que ha fet a diferents parts del món.

El jove artista ha valorat molt positivament aquesta oportunitat que els dóna l'escola, que sempre els encoratja a extreure l'art que tenen a dins. En el seu cas, tot va començar amb els tallers oberts a càrrec del professor Paco Minuesa.

Remisa ha explicat què hi ha al darrera de les seves particulars peces.

Guillem Remisa

La idea és fer una mena d'al·legoria. Són figures humanes amb una mena de neurones que surten del cap i que es confonen amb els cabells.


Aquesta exposició ha anat acompanyada durant l'inauguració del procés de creació en directe d'un gran mural al pati de l'escola a càrrec del mateix Guillem Remisa i del també alumne Oriol Iglesias.

Aquesta exposició es pot veure fins el 26 d'octubre al vestíbul de l'Escola d'Art de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.