'Mies' sorprèn el públic del Teatre-Auditori amb recursos escènics basats en la projecció i la llum


  • Comparteix:

La companyia Nats Nus, resident al Teatre-Auditori, ha celebrat el seu vintè aniversari donant moviment a les idees de l'arquitecte alemany Mies Van der Rohe. L'equipament cultural, amb gairebé 600 persones, ha estat testimoni de l'espectacle 'Mies', del dinamisme de la dansa a través de les formes geomètriques, el joc de projeccions i els ritmes sincronitzats.

Explicar la rigidesa de Mies Van der Rohe, un dels màxims exponents en arquitectura del segle XX, mitjançant el moviment ha estat l'eix central d'aquest espectacle que ha servit per celebrar aquest divendres el vintè aniversari de la companyia Nats Nus.

Els assistents han coincidit a destacar la quantitat de recursos escènics i l'encert en el tractament de les idees de l'arquitecte.

Públic

Magnífic, ple de troballes visuals. / Molt interessant. / Molt bonic. / És la segona que el veig i m'ha entusiasmat / Impresionant.


El director de l'obra, Toni Mira, explica alguns dels conceptes que preten traslladar aquest espectacle.

Toni Mira

Tendiria a l'elegància, el menys és més, la continuïtat d'espais, la sorpreses, les transparències. Poden ser moltes coses.


El director es marca ara com objectiu crear un nou espectacle infantil per la companyia i tornar a pujar sol damunt els escenaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.