Baix seguiment de les vuitenes jornades antimilitaristes


  • Comparteix:

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte les vuitenes jornades antimilitaristes. La diada, amb un seguiment escàs, ha volgut posar especial èmfasi en els conflictes de l'Amèrica Llatina i les solucions que poden aportar els altres països.

La 8ena jornada ha començat amb el passi de dos documentals sobre els conflictes a Chiapas i Colòmbia. Iñaki Garcia, membre del col·lectiu de solidaritat amb la rebel·lió Zapatista, ha explicat la situació actual de Chiapas. Seguidament s'ha obert un debat sobre els conflictes de LLatinoamèrica i el tractament que en fan els mitjans de comunicació.

Xavi Llana, membre del Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat, creu que els Santcugatencs també podem ajudar pobles de llatinoamèrica.

Xavi Llamas

Crec que els santcugatencs podem ajudar als pobles de llatinoamèrica a través de la conscienciació de la problemàtica que viuen


Amb aquesta jornada el CASC vol recordar que la guerra no és la única sortida quan hi ha conflictes.

Xavi Llamas

Pensem que hi ha una altre manera per arribar al conscens que no són les armes


Les 8enes jornades han acabat al centre cívic de Mira-sol amb un sopar popular i un concert dels grups santcugatencs FF i gato kiman, on hi han assistit unes 50 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.