Els autors santcugatencs de Frankfurt passen desapercebuts a la ciutat


  • Comparteix:

Els autors de Sant Cugat que participen a la Fira de Frankfurt passen desapercebuts entre la majoria dels ciutadans. Baltasar Porcel i Imma Monsó són els dos més coneguts pels santcugatencs. D'altra banda, les llibreries de la ciutat no han notat un augment de vendes dels autors catalans, tot i que esperen un increment més endavant.

Les llibreries no han notat canvis del nivell de vendes d'aquests autors. Tot i això, destaquen la publicitat que se'n farà arran de la fira i la possibilitat que les vendes augmentin més endavant. Escoltem les responsables de les llibreries Paideia i Mythos.

Responsables de les llibreries Paideia i Mithos

Tot i la invitació d'autors santcugatencs a la Fira de Frankfurt, la venda segueix exactament igual. / La gent s'hi fixa, però de moment encara no es nota en les vendes.


D'altra banda, gran part dels santcugatencs, però, no coneixen els autors de casa nostra que participen a Frankfurt.

santcugatencs

No, no en conec a cap. / Si, conec l'Imma Monsó


Recordem que un total de 130 autors participaran a la Fira de Frankfurt, entre els quals hi ha els quatre santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.