Pessarrodona qüestiona la utilitat de la Fira de Frankfurt


  • Comparteix:

L'escriptora santcugatenca Marta Pessarrodona es mostra pessimista sobre les conseqüències de la Fira de Frankfurt en la cultura catalana. Pessarrodona considera que aquest esdeveniment cultural no canviarà res del panorama literari català.

La poetessa és una de les quatre plomes santcugatenques que han viatjat fins a la Fira de Frankfurt, on la cultura catalana és la convidada d'honor.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons', Pessarrodona ha admès que és important tenir presència en aquest tipus d'esdeveniments literaris, però ha afegit que la participació catalana a la fira no canviarà res del panorama cultural del país.

Marta Pessarrodona

És molt important que participem en aquestes coses. Però la Fira de Frankfurt no canviarà res.


Per a Pessarrodona, aquesta fira és un esdeveniment comercial que està molt 'exagerat'. L'escriptora critica que la fira literària s'estigui convertint en una plataforma per a moltes disciplines i afirma que hi ha de tot menys escriptors.

Marta Pessarrodona

S'exagera tot molt. Només demano que quan es faci un balanç espero que el còmput d'escriptors siguem superiors als altres.


Pessarrodona participarà aquest divendres a Frankfurt en una lectura de poesia amb altres poetes catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.