La galeria nord-americana Wally Findlay obre un espai artístic a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'espai Lluís Ribas i la galeria d'art nord-americana Wally Findlay Galleries International s'han unit per a crear junts l'espai Lluis Ribas-Wally Findlay. Aquesta és la primera ocasió en la qual es fusionen una galeria catalana amb una altra dels Estats Units per a crear un espai comú. Per a Lluís Ribas, aquest pas artístic és un honor per a Sant Cugat.

La galeria Wally Findlay, amb seu central a Palm Beach, representa un total de 55 artistes internacionals, entre ells el santcugatenc Lluís Ribas. Fruit d'aquesta col·laboració que fa deu anys que dura, els responsables de l'espai nord-americà han decidit obrir la seva primera galeria de Catalunya a la nostra ciutat.

Per a l'artista santcugatenc, Lluís Ribas, és un honor que la Wally Findlay hagi apostat per Sant Cugat.

Lluís Ribas

La seva seu principal està a Palm Beach i tenen galeries a California i Nova York. És la primera vegada que s'estableixen a Espanya. Tenim l'honor de tenir-los a Sant Cugat.


El president de la galeria Wally Findlay, James Borynack, ha explicat que és bàsic comprometre's amb altres països. Segons Borynack, és important portar nous estils i nous artistes que animin els col·leccionistes.

James Borynack

Quan portem nous estils i nous artites, animem els col·leccionistes.


Aquest dimarts la galeria santcugatenca Lluís Ribas-Wally Findlay ha inaugurat el nou espai amb una col·lecció de pintura internacional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.