Josep Maria Forcada porta els darrers paisatges a la Sala Rusiñol


  • Comparteix:

Una cinquantena de peces de l'obra més recent de Josep Maria Forcada omplen fins a principis de novembre la Sala Rusiñol. El pintor barceloní mostra paisatges de diferents regions, amb preferència pels de clima mediterrani però n'inclou d'altres tan diferents com de l'Aragó, un port asturià o de la plana Vic.

Aquesta exposició és la tercera individual de Josep Maria Forcada a l'espai del carrer Santiago Rusiñol i en aquesta ocasió presenta mig centenar d'olis sobre tela de diferents formats.

Les pintures exposades, fruit dels seus viatges 'amb cavallet' com li agrada recordar al pintor, recorren diferents paisatges on la llum hi té una importància destacada.

Josep Maria Forcada ha explicat la bona sintonia que hi ha amb la gent de la sala Rusiñol i ha comentat els dubtes que sempre té el pintor per si l'espectador entendrà els seus quadres.

Josep Maria Forcada

És una lluita sempre del pintor per intentar trobar que l'espectador entengui el que li vols dir a través del quadre.


Els preus de les obres es mouen entre els 300 euros la pintura més econòmica i els 5.500 de la més cara.

Josep Maria Forcada ha presentat exposicions, després de més de 50 anys de trajectòria, a Barcelona, Saragossa, Girona, Tarragona, Sabadell, Olot, Càdis, Terrassa, Vic i Sant Cugat del Vallés. Fora de l'estat també ha exposat, entre d'altres indrets, a Seül, Caracas, Bogotà, Nova York, San Diego, Mèxic D.F. i Ginebra.

Aquesta exposició es podrà veure fins el 7 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.