El Castellers intentaran el 4 de 8 a l'actuació de la Diada


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat intentaran convertir-se en colla de vuit en la diada castellera que se celebrarà l'11 novembre. Els camises verdes portaran a plaça el 4 de 8, que ja van intentar carregar durant la Festa Major de l'any passat. Els responsables de la colla fan una crida als santcugatencs a sumar-se a la pinya per assolir aquesta fita històrica. El cartell de la diada castellera d'enguany ha anat a càrrec de la presidenta de Firart.

L'últim tram de temporada està resultant molt intens per a la colla. Després del viatge a la ciutat italiana d'Alba, que va aplegar uns 200 castellers, l'actuació de la Diada és una altra gran cita. Per dur a terme el 4 de 8, els camises verdes han organitzat tres assajos la setmana abans de l'actuació, als quals animen els santcugatencs a assistir i donar un cop de mà. Ho explica el cap de colla, Marcel Serra.

Marcel Serra

Els dies 6, 8 i 9 de novembre farem assajos especials per preparar la Diada, on el principal objectiu serà descarregar el 4 de 8.


La Diada tindrà lloc el proper 11 de novembre, però la coincidència de dates amb la Festa de Tardor planteja el problema de la ubicació. La Plaça d'Octavià, on s'han dut a terme les actuacions més importants de la colla, també ha d'acollir activitats d'aquesta festivitat.

D'altra banda, abans de l'actuació de la Diada, els castellers actuaran a Baó aquest cap de setmana. En aquesta ocasió, la colla durà a plaça el 3 de 7 i el 4 de 7.

Marcel Serra

Aquest cap de setmana anem a Baó, i després tenim tres assajos per preparar la Diada. Animem a tothom a participar a aquests assajos especials.


D'altra banda, per aquesta diada els castellers han demanat a la presidenta de Firart, Imma Pueyo la il·lustració del cartell. Pueyo ha volgut mostrar amb una aquarel·la la possibilitat dels camises verdes de seguir creixent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.