Sant Cugat s'adhereix a 'Anem al teatre' per promoure les arts escèniques a les escoles


  • Comparteix:

Set muntatges teatrals configuren la programació cultural de la campanya 'Anem al teatre' dirigida a les escoles públiques i concertades que organitza la Diputació de Barcelona amb l'Ajuntament. D'altra banda, dins les iniciatives culturals que programa el consistori, els alumnes de secundària gaudiran d'una funció especial el mes de març de l'obra 'La plaça del Diamant', una producció del Teatre Nacional de Catalunya.

L'Ajuntament de Sant Cugat s'adhereix per primer any a la campanya 'Anem al teatre', organitzada per l'oficina de difusió artística de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu d'acostar la cultura del teatre als nens i nenes de les escoles de la nostra ciutat.

El director de l'Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona, Jaume Antich, destaca les finalitats que persegueix la campanya.

Jaume Antich

La creació de nous públics i l'articulació de programacions artístiques de qualitat per un públic infantil són alguns dels objectius que perseguim.


A la nostra ciutat un total de 5.600 nens participen en un programa que inclou obres com 'Contecolors', 'El llibre imaginari', 'El rei de la casa' o 'La granja', entre altres. Alguns d'aquests alumnes han fet aquest dimecres el primer tast amb el musical 'Oliver Twist'. Aquestes han estat les seves reaccions després de veure el muntatge.

Nens i Nenes

M'ha agradat molt l'obra. / Ens ho hem passat molt bé. / M'han encantat els balls i ens ha agradat molt veure aquest muntatge.


D'altra banda, l'Ajuntament també participa en altres projectes de l'Oficina de Difusió Artística amb representacions de caire social als instituts per reflexionar sobre conflictes. Enguany el muntatge escollit serà 'Compta amb mi'.

La regidora d'educació i joventut, Esther Salat, explica altres iniciatives que programa el consistori.

Esther Salat

Dins d'una oferta més gran l'Ajuntament també ofereix espectacles de dansa, audicions musicals i enguany portarem 'La plaça del Diamant' del TNC.


La producció del TNC, 'La plaça del diamant' arribarà el proper 31 de març pels 750 alumnes de secundària inscrits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.