Lídia Pujol apropa la poesia de Palau i Fabre en un espectacle a la Unió


  • Comparteix:

Lídia Pujol interpretarà, en clau musical, la poesia de Palau i Fabre al Teatre la Unió en el marc del 7è Festival de Poesia. El Festival que va arrancar dimecres omplirà de poesia Sant Cugat fins el proper diumenge. L'actuació de Pujol tindrà lloc divendres a les deu del vespre. El preu de l'entrada és de 10 euros.

El 7è Festival de Poesia porta aquest divendres Lidia Pujol al Teatre la Unió. La cantautora estarà acompanyada per Dani Espasa al piano, Pep Pasqual als vents i Lluís Ribalta a la bateria. Oferiran un recital on es combinaran cançons amb textos del poeta Palau i Fabre.

Lidia Pujol explica que l'espectacle és una bona manera d'introduir-se a la poesia de Palau i Fabre.

Lídia Pujol

És un espectacle molt interessant per qui vulgui apropar-se a aquest autor. Crec que tenim un bon nivell per servir a l'obra d'aquest poeta.


La compositora Mariona Vila ha estat la creadora de la música del recital poètico-musical. El preu de l'entrada és de 8 euros per als socis de la Unió i de 10 euros, per a la resta de públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.