Un miler de santcugatencs visiten l'exposició dedicada a Ramon Barnils


  • Comparteix:

L'exposició 'Qui és el teu referent?' ha donat a conèixer entre els santcugatencs la tasca periodística de Ramon Barnils. La mostra, ubicada al claustre del Monestir, ha rebut un miler de visites que han repassat la trajectòria de Barnils a través de plafons i audiovisuals. La iniciativa formava part dels actes de celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat.

'Qui és el teu referent?' és el títol de la mostra que feia un repàs a l'activitat periodística del santcugatenc Ramon Barnils, desaparegut ara fa sis anys. Un miler de persones han visitat la proposta i han descobert el compromís de Barnils amb el periodisme i la catalanitat.

El director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, explica que la mostra ha redescobert Barnils als santcugatencs.

Xavier Fornells

Sant Cugat el coneix perquè hi ha viscut, però potser la feina periodística no era tan coneguda. L'exposició incidia sobretot en el seu compromís amb el periodisme, la independència i la catalanitat.


L'exposició l'organitzava el Grup de Periodistes Ramon Barnils i s'emmarcava dins els actes de celebració del 25 anys de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.