El Monestir acull una exposició del grup poètic dels anys 50 'Partidarios de la Felicidad'


  • Comparteix:

Dins dels actes inaugurals de 'Poesia a Sant Cugat' el Claustre del Monestir també va acollir la presentació del Premi Poesia a Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater 2001 i la mostra del grup poètic dels anys 50, 'Partidarios de la Felicidad'.

'La Pau del Cranc' és el títol de l'obra que ha estat guardonada amb el primer Premi Poesia a Sant Cugat. Marc Romera és l'autor d'aquest llibre de poemes editat per Edicions 62 i que té com fil argumental la vida d'un assassí. Ho explica el propi autor.

Marc Romera

És un llibre de poemes i tots els poemes expliquen una petita història


Durant l'acte inaugural també es va presentar l'exposició 'Partidarios de la Felicidad', una mostra homenatge al grup poètic català dels anys 50. La memòria i la història són els protagonistes d'aquesta exposició que es composa d'una vintena de plafons informatius. En ells es fa un repàs a la trajectòria literària i biogràfica de vuit escriptors catalans a través de fotografies, poemes i dades biogràfiques. Carme Riera, comissària de l'exposició explica alguns dels punts en comú que tenen els protagonistes de la mostra.

Carme Riera

L'obra d'aquests autors ens oferiex una visió àmplia del món


La mostra es pot visitar al segon pis del Claustre del Monestir i ha estat cedida per Círculo de Lectores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.