El santcugatenc Lluís Ribas exposarà la seva nova obra a Nova York


  • Comparteix:

Lluís Ribas inaugurarà la seva nova exposició 'Sentimientos' el 9 de novembre a una galeria d'art de Manhattan, a Nova York. La mostra consta de 25 olis sobre tela, la majoria de grans dimensions. Ribas presenta una sèrie d'obres dedicades a diverses ciutats, que es representen simbòlicament amb la figura de la dona.

La galeria Wally Findlay, situada al centre de Manhattan, acollirà l'exposició 'Sentimientos'. Serà la sisena mostra individual que Ribas presenta a Nova York.

Lluís Ribas explica les sensacions prèvies a una setmana de la inauguració.

Lluís Ribas

Els pintors quan exposem és com un examen. Estàs pendent de si la teva obra serà acceptada pel públic i per la crítica. Això provoca un cert nerviosisme.


Les obres d'aquesta mostra simbolitzen ciutats com Barcelona, Istambul, Nova York i Florència, a través de la figura femenina. Lluís Ribas ha explicat que té la intenció de pintar més obres en aquesta línia, i que ja té un esbós de la pintura que dedicarà a Sant Cugat.

Lluís Ribas

Són quadres de molt gran tamany, no he pogut fer tots els que volia. Incoroporaré com a mínim quatre ciutats més, una de les quals és Sant Cugat.


L'espai Lluís Ribas i la galeria d'art nord-americana Wally Findlay Galleries International es van unir recentment per a crear junts l'espai Lluis Ribas-Wally Findlay.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.