El mestre cubà del jazz llatí Bebo Valdés arriba al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un dels músics cubans més reconeguts, el pianista Bebo Valdés, actuarà aquest diumenge al Teatre-Auditori dins del 39è Festival de Jazz de Barcelona. El pianista, de 89 anys, actuarà en format de quartet acompanyat de Javier Colina, Efraín Porro i el seu fill Rickard Valdés. El concert a la nostra ciutat serà l'únic que Valdés oferirà a Catalunya.

'Bebo Valdés Quartet' és el títol del concert que arriba aquest diumenge a l'equipament municipal. Amb les entrades exhaurides des de fa setmanes, Valdés actuarà per primera vegada en format quartet dins del Festival de Jazz de Barcelona.

Bebo Valdés avança el repertori que portarà a la nostra ciutat.

Bebo Valdés

Oferirem música variada, des de clàssica fins havaneres.


El pianista cubà estarà acompanyat per Javier Colina al contrabaix, el seu fill Rickard Valdés a les Pailas, i Efraín Porro a les 'tumbadoras'.

El concert, d'una hora i mitja de durada, tindrà lloc aquest diumenge a partir de les set de la tarda al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.