Els Diables omplen de foc la Festa de Tardor


  • Comparteix:

Els voltants del Monestir s'han omplert de foc aquest dissabte amb l'actuació dels Diables de Sant Cugat. Una 'performance' amb malabars, un correfoc, un piromusical i un sopar popular han estat la contribució d'aquesta entitat a la Festa de Tardor d'enguany.

L'actuació dels Diables ha començat amb una 'performance' que ha barrejat música, foc i malabars sobre i sota de l'escenari situat a la plaça d'Octavià. A continuació hi ha hagut el correfoc, que ha donat tota la volta al Monestir i que ha estat seguit per centenars de santcugatencs.

El president dels Diables de Sant Cugat, Èric Ricart, ha explicat que la Festa de Tardor és una oportunitat que els Diables no es poden perdre per tal de mostrar-se a la ciutat.

Èric Ricart

La Festa de Tardor és un lloc on totes les entitats s'han d'espaiar. És una oportunitat que ens donen, amb pressupost i públic assegurat.


El correfoc ha comptat amb la participació d'una colla convidada, la Penya del Corb, que ha sumat els seus percussionistes i diables als de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.