Els nens omplen l'Aula Magna del Conservatori per escoltar 'Les Tres Bessones van de marxa a Sant Cugat'


  • Comparteix:

L'Ajuntament editarà un llibre amb les tres bessones per explicarals més petits com reciclar els embalums que es generen a les Festes de Nadal. Així es va anunciar en la presentació del llibre 'Les Tres bessones van de marxar a Sant Cugat' que treballa les actituds cíviques al bosc. Uns 400 nens i nenes van participar en la presentació del primer dels 4 llibres que editarà el consistori dins el programa Sant Cugat m'estima.

Al primer conte l'Helena, l'Anna, la Teresa i el seu amic santcugatenc, Santi, són els protagonistes de la Marxa Infantil de Regularitat. Una excursió que els ensenya a respectar el bosc.
La creadora de les tres bessones, Roser Capdevila, creu que és molt important la funció que poden fer els llibres a l'hora d'educar els nens i nenes:

Roser Capdevila

És una manera d'explicar als nens que s'ha de respectar la natura i fer-ho divertit


Segons Mercè Conesa, tinent d'alcalde de Serveis Generals, els llibres volen treballar des de la primera infància els valors del civisme. Conesa ha avançat que el pròxim llibre que editarà l'Ajuntament sobre les Tres Bessones explicarà als nens com reciclar les escombraries que es generen durant les festes de Nadal. La tinent d'alcalde ha afegit que segons una enquesta municipal, el que més preocupa a la mainada de Sant Cugat és el medi ambient i la cura del bosc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.