Àrtic 2007 apropa també als menuts el món de la dansa amb 'Búbulus'


  • Comparteix:

L'espectacle 'Búbulus' ha aplegat una trentena de persones al Teatre la Unió. El muntatge infantil, emmarcat dins la mostra Àrtic 2007, és una producció del Teatre Nacional de Catalunya.

La història 'Búbulus, Avui sortim!' relata el viatge de tres nens per fugir del ritme de la ciutat. L'excursió permet els tres amics descobrir la natura d'una manera diferent. L'objectiu del muntatge és ensenyar a respectar el medi ambient i mostrar l'amistat i la convivència.

La representació, que ha tingut lloc dissabte al migdia, ha comptat amb una assistència d'una trentena de persones. La companyia lamenta no haver pogut donar a conèixer plenament la dansa contemporània als nens santcugatencs.

Alba Viladebò

Ens haguès agradat tenir més públic i poder demostrar als nens petits el que és la dansa. Potser cal moure una mica el tema de la publicitat i donar a conèixer l'obra sobretot a les escoles.


L'espectacle, estrenat per primer cop al Teatre Nacional de Catalunya (TNC), es troba dins la programació d'Àrtic 2007. Les companyies Color Dansa, Càpsules de dansa i UniQ tanquen la programació de dissabte amb els espectacles 'Extrems' i 'Base de Bases'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.