Valldoreix tanca la seva catorzena Mostra de Teatre


  • Comparteix:

La Mostra de Teatre de Valldoreix creix en qualitat. Aquesta és la principal conclusió que els organitzadors treuen d'aquesta catorzena mostra de teatre amateur, que durant un mes ha posat en escena cinc obres i que aquest diumenge s'ha acabat amb la representació d''Aigües encantades', de Joan Puig i Ferrater.

Des del 20 d'octubre i fins aquest diumenge, el teatre ha estat protagonista a Valldoreix. Per catorzè any consecutiu, el Grup de Teatre Espiral ha organitzat aquesta mostra, que segons l'organització mai havia tingut tanta qualitat.

La directora del grup, Trini Escrihuela, considera que el nivell dels grups que han participat en l'edició d'enguany serà difícilment superable.

Trini Escrihuela

Jo he notat un creixement increïble, els treballs són cada vegada millors, més aprofundits, més treballats, més seriosos.


La representació d'aquest diumenge ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha lloat la tasca del Grup de Teatre Espiral i de la resta de companyies de teatre amateur de la ciutat.

Lluís Recoder

Tenen molta experiència, fa molts anys que organitzen aquesta mostra, l'esforç que fa el grup és immens. Tenim una quantitat de grups amateurs que fa molt de goig.


L'obra que ha tancat la mostra ha estat 'Aigües encantades', un drama sobre l'enfrontament entre ciència i religió escrit fa just 100 anys per Joan Puig i Ferrater, fortament inspirat en l'obra del noruec Henrik Ibsen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.