Ramon Casals presenta '100 preguntes que ens fem els pares'


  • Comparteix:

Reflexionar entorn les diferents situacions que es poden trobar els pares abans i després de tenir fills. Aquest és l'objectiu del nou llibre de Ramon Casals, '100 preguntes que ens fem els pares', que s'ha presentat aquest dilluns a la llibreria Paideia. Casals és professor de l'IES Leornado da Vinci.

A partir de l'experiència i de l'observació de diferents casos, Ramon Casals ha fet un recull de les preguntes que es poden fer tots aquells que tenen o volen tenir fills i que poden sorgir al llarg del creixement dels nens, des de la seva infantesa fins a l'adolescència. Temes com dormir, menjar, l'escola, la televisió, les drogues i l'educació sexual per als adolescents són algun dels que es qüestionen en el llibre.

Casals vol fer reflexionar als pares a partir de les diferents respostes que pot tenir cada pregunta.

Ramon Casals

Van apareixent situacions noves i per això volem fer una pauta de reflexió a partir de 100 preguntes i a partir dels experts buscar cadascú les respostes en el seu cas.


Casals ha remarcat que les preocupacions canvien en funció del temps però que encara hi continua havent certa 'por' a ser pares, sobretot perquè alguns joves fugen del compromís i busquen la llibertat que els podria privar el tenir fills.

De totes maneres, per a aquells que dubten o que ho tenen clar, el llibre vol ser una pauta de reflexió a partir d'experiències resoltes de diverses formes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.