Es posen a la venda els tiquets per assistir al sopar de la Nit de Santa Llúcia


  • Comparteix:

Avui es posen a la venda els tiquets per assistir al sopar de la Nit de Santa Llúcia que, aquest any, coincidint amb l'Any del Mil·lenari, se celebra a Sant Cugat. La Masia de Can Magí acull aquesta cinquanta-dosena edició de la Festa de les Lletres Catalanes durant la qual es lliurarà el premi Sant Jordi de novel·la.

Els interessats en ser un dels 1.200 assistents a la Festa Literària de les lletres catalanes per antonomàsia ja poden comprar la seva entrada per 41 euros. Serà la primera vegada que Sant Cugat aculli la Nit de Santa Llúcia, durant la qual es faran públics els noms dels guanyadors del premi Sant Jordi de novel·la, Carles Riba de poesia o Josep Maria de Segarra de teatre.

Segons Lluís Recoder és un honor que la ciutat pugui acollir la Festa Literària amb majúscules dels Països Catalans:

Lluís Recoder

És una satisfacció poder celebrar la nit més important de les lletres catalanes a Sant Cugat


La vetllada està emmarcada en tota una setmana dedicada a la literatura. El dilluns 9 de desembre el Teatre Auditori viurà una trobada d'escolars per discutir sobre la defensa de la llengua i la cultura catalana després del pas per la dictadura. Dimarts Catalunya Ràdio desembarca al Centre Cultural des d'on es farà el programa d'Antoni Bassas i dimecres es podrà gaudir d'un concert de Maria del Mar Bonet. Un dia abans de la Nit de Santa Llúcia serà una lectura de fragments de llibres de Josep Maria Espinàs pel propi autor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.