La cantata de Nadal estrena 'Betlem' en la seva tercera edició al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acull aquest dissabte l'estrena de l'obra 'Betlem' de Joan Josep Guitérrez. La Cantata de Nadal anirà a càrrec de la Camerata Coral, la Coral Polifònica de Tremp i diversos cors infantils amb música de l'Orquesta Camerata Sant Cugat.

La cantata de Nadal, que enguany arriba a la tercera edició, oferirà també nadales populars i clàssics d'aquestes festes com el 'Messies' de Haendel. La principal novetat és l'estrena de 'Betlem', que el director de l'Escola Municipal de Música, Joan Josep Gutiérrez ha creat per l'ocasió.

El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, explica què ofereix el muntatge.

Xavier Baulies

És per a un públic familiar però també per a amants de la música. S'estrena una obra contemporània i també oferim obres clàssiques del Nadal.


L'actuació tindrà lloc aquest dissabte a les set de la tarda al Teatre-Auditori. Després de l'estrena, el concert es presentarà a la Basílica de Tremp el 30 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.