Tortell Poltrona i Andreu Mas Colell, convidats al proper trimestre de l'AEU


  • Comparteix:

Una entrevista a Montserrat Caballé al Teatre-Auditori obrirà les activitats del proper trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària (AEU) per la gent gran. El pallasso Tortell Poltrona i l'ex-conseller Mas Colell seran també els plats forts de les conferències proposades per l'entitat. Els cursets d'informàtica amplien la seva oferta amb nivells més avançats i es faran al Casal de Joves de TorreBlanca.

Joan Vives, del departament de Musicals de Catalunya Ràdio, entrevistarà el proper 4 de febrer a dos quarts de sis de la tarda a Montserrat Caballé. Aquest acte donarà el tret de sortida a les activitats de l'AEU per aquest 2008.

Jaume Mateu, més conegut com a Tortell Poltrona, reflexionarà sobre el paper del circ dins la societat en la conferència que tindrà lloc el 29 de gener. De la seva part, l'ex-conseller Andreu Mas-Colell exposarà les linies que han de guiar la recerca científica a principis de febrer.

Com cada trimestre l'AEU proposa diverses sortides, en aquesta ocasió destaca la visita a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Torre d'Aigües de Barcelona i el Museu de la Ciència de Terrassa.

El president de l'AEU, Pere Narbona, destaca la diversitat del programa.

Pere Narbona

Tenim temes molt diversos que engloben des de qüestions històriques, diferents aspectes de la literatura, temes tècnics i l'anàlisi de la cultura islàmica.


En aquest trimestre, les activitats s'estenen també al Casal de Joves TorreBlanca on s'oferiran cursets d'informàtica avançats per a membres de l'AEU als matins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.