La setena edició de Pedra i Sang fa ple per Nadal i Sant Esteve


  • Comparteix:

La sala capitular del Monestir s'ha omplert per Nadal i Sant Esteve per acollir les representacions de la setena edició del 'Pedra i Sang'. L'acte es repetirà aquest dijous i aquest divendres en doble sessió. Les entrades per a les representacions de la tarda estan exhaurides. Els tiquets per a la funció del vespres es poden comprar a l'oficina de Turisme, per telèfon, o una hora abans de cada muntatge a un preu de 15 euros.

La tragicomèdia sobre l'assassinat de l'abat Biure durant la missa del gall de l'any 1350 ha aconseguit tornar a omplir la sala capitular del Monestir en la seva setena edició. Després del passi especial que hi va haver divendres passat, les representacions oficials han tingut lloc aquest dimarts 25, dia de Nadal, i dimecres 26, Sant Esteve. Tot i així, els que encara no hagin pogut passar pel Monestir ho poden fer aquest dijous i aquest divendres al vespre en les dues últimes sessions.

Escoltem la directora escènica de l'obra, Dolors Vilarasau.

Dolors Vilarasau

Tenim l'escena cinc que s'actualitza amb temes santcugatencs i aquest està protaginitzada per adolescents. També hi ha l'escena de la guerra.


Un any més l'obra ha repassat diferents temes d'actualitat i ho ha fet en una escena interpretada integrament per actors i actrius adolescents. Entre els temes tractats, destaquen la crisi de rodalies de Renfe a Catalunya i la dificultat dels joves santcugatencs per accedir a una vivenda a la ciutat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat el contingut d'aquesta escena.

Lluís Recoder

És un toc d'humor però amb una sàtira punyent sobre questions que afecten el dia a dia de la nostra ciutat.


Enguany el personatge del rei Pere III, el Cerimoniós ha estat interpretat l'actor santcugatenc, Òscar Molina, conegut per les seves aparicions en serials de TV3 com 'El cor de la ciutat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.