500 persones s'apleguen al Teatre-auditori per veure el concert de Maria del Mar Bonet


  • Comparteix:

Maria del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet

Mig miler de persones van assistir ahir al concert que Maria del Mar Bonet va fer al Teatre-auditori. El concert, emmarcat en la setmana commemorativa de la Nit de Santa Llúcia, va ser tot un èxit i la cantant va rebre l'aplaudiment del públic i els organitzadors.

Vestida de rigorós negre, a l'igual que el quintet de músics que l'acompanyaven, Maria del Mar Bonet va enlluernar a un públic entregat. Durant l'hora i mitja que va durar el concert, la cantautora mallorquina va interpretar amb molt de ritme les divuit cançons que composen el seu últim disc, 'Raixa'.

Amb un joc de llums captivador, Bonet va obsequiar als presents amb temes com 'Les veus de Raixa', 'Camí Florit' i una nova versió de 'La Balanguera'. En un moment del concert, l'artista va solidaritzar-se amb la situació que estan vivint els gallecs i els va dedicar la cançó 'Ombra negra'. Per a la cantant de Ses Illes, l'actuació a Sant Cugat ha estat inoblidable:

Maria del Mar Bonet

Hem disfrutat tots molts de cantar i d'estar aquí amb el públic de Sant Cugat


L'alcalde Lluís Recoder no va voler perdre's aquesta cita musical, emmarcada dins la setmana de celebració de la Nit de Santa Llúcia. Segons Recoder, les activitats programades han volgut aplegar públic de tot tipus:

Lluís Recoder

Hem arribat a públics diferents, que és el que voliem


Qui tampoc va faltar a la vetllada, va ser el president d'Òmnium Cultural, entitat organitzadora de la Nit de les Lletres Catalanes. Jordi Porta va subratllar l'interès que està despertat aquesta setmana commemorativa:

Jordi Porta

Hem hagut de dir a molta gent que no podria assistir a la Nit de Santa Llúcia perquè ja teniem totes les places cobertes




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.