La 15a Biennal d'Art ja es pot veure al Palau Moja de Barcelona


  • Comparteix:

La 15a edició de la Biennal d'Art Contemporani Català, organitzada pel Museu de Sant Cugat i la Canals Galeria d'Art, entra a la recta final al Palau Moja de Barcelona. La mostra ha quedat oberta al públic aquest dimecres. Segons l'organització, més de 20.000 persones han visitat ja l'exposició, que va iniciar el seu itinerari a la sala capitular del Monestir i que ha viatjat arreu de Catalunya.

Després d'un any i mig voltant per Catalunya i Andorra, la 15a Biennal d'Art arriba al cor de Barcelona, on es podrà veure fins el proper 2 de març. Des que va començar el seu camí, la mostra s'ha pogut veure a Andorra, Cambrils, Sant Feliu de Llobregat, Sitges i Vic, entre altres municipis com Sant Cugat, que va acollir la inauguració a la sala capitular del Monestir.

Prop de 20.000 persones han visitat ja la iniciativa, segons l'organització. El galerista i director de la iniciativa, Josep Canals, assegura que la valoració és molt positiva ja que han assolit objectius.

Josep Canals

La valoració és més que positiva ja que hem demostrat que Catalunya és un país creatiu i que hi ha un públic interessat en l'art contemporani.


La 15a edició de la Biennal aposta per l'art més jove del país i compta amb la participació d'11 artistes que mostren les últimes tendències en l'art actual. Entre els creadors seleccionats, hi ha Josep Oriol Arisa, Ramon Brichs i Antonio Felices.

Canals ha destacat la importància de la biennal per a Sant Cugat i s'ha mostrat molt satisfet amb la motivació dels joves creadors.

Josep Canals

Hem cregut que Sant Cugat podia fer una biennal diferent, que es regenera a cada edició i que és molt important per als joves.


La mostra, que es podrà veure al Palau Moja de Barcelona fins el 2 de març, ha quedat inaugurada aquest dimecres al vespre en un acte on ha assistit el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.