El Teatre-Auditori estudia programar més dansa clàssica i circ en properes temporades


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori es planteja incorporar la dansa clàssica i el circ en les properes temporades de l'equipament municipal. Després que el jazz arribés per primera vegada durant el trimestre passat, l'equip directiu segueix a la cerca d'oferir programacions de qualitat amb una oferta variada d'espectacles. Aquest dissabte s'inicia la quinzena temporada de programació amb la cantant Teresa Berganza.

Després que el Teatre-Auditori incorporés per primera vegada el jazz dins la programació de la temporada passada, ara l'equipament municipal es planteja nous reptes a l'hora d'aconseguir una programació variada i de qualitat.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, avança quines modalitats seran objecte de programació de cara a les properes temporades. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Pep Tugues

Ens queda pendent programar ballet clàssic, com per exemple el ballet de Cuba. Una altra assignatura és el circ, però no és fàcil programar aquesta modalitat en el nostre espai.


Pep Tugues ha avançat que han iniciat també algunes converses amb el pallasso Tortell Poltrona, que tot just acaba de finalitzar les seves actuacions amb el Circ Cric a l'exterior del Teatre Lliure.

En aquesta quinzena temporada, els espectadors podran gaudir d'una programació eclèctica des del mes de gener i fins el juny on el teatre, la música, la dansa i la màgia ompliran la sala del Teatre-Auditori amb un total de 34 espectacles.

Tugues destaca quina és la reacció que la direcció del teatre busca amb l'espectador.

Pep Tugues

Sempre busquem espectacles de qualitat per satisfer el nostre públic.


D'altra banda i com a novetat, el director del Teatre-Auditori ha avançat que encara podria incorporar-se un concert rellevant fora de programació durant aquesta temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.