'Natura Morta' porta aquesta nit els baixos fons al Teatre la Unió


  • Comparteix:

La resolució de l'assassinat d'una noia jove és l'argument de 'Natura Morta', la proposta del Teatre la Unió per a la nit d'aquest divendres. La història conté tots els elements d'una novel·la negra: policies, prostitutes, drogues i violència. El preu de l'entrada és de 12 euros.

Amb l'aparició del cadàver d'una noia de 18 anys amb signes de violència arranca 'Natura Morta', una història policíaca. L'obra narra la investigació que transcorre pels baixos fons de la ciutat. Drogues, carreres de cotxe i prostitució seran el rerefons d'una reflexió de la relació dels joves amb l'entorn familiar i el món.

A la història, hi apareixen sis personatges, tots ells interpretats per Oriol Guinart, qui destaca el repte que suposa interpretar sis personatges diferents.

Oriol Guinart

És una marató interpretativa molt interessant tant per a mi com actor, com pel públic, que veu com un sol actor es transforma sis personatges.


La representació tindrà lloc divendres a partir de les deu de la nit al Teatre la Unió. L'entrada general té un preu de 12 euros. Els socis de la Unió i del Teatre-Auditori es poden beneficiar d'un descompte de 2 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.