Una guia de l'exrector de la Parròquia Pere Vivó descobreix l'església del Monestir


  • Comparteix:

Mossèn Pere Vivó, exrector de la Parròquia, acaba de publicar la primera guia de l'església del Monestir. Les 36 pàgines de l'obra conformen un recorregut històric detallat que conté tots els elements del monument. Els beneficis de l'obra es destinaran integrament a Càritas.

Tot aquell que vulgui visitar l'església del Monestir compta, des d'aquest gener, amb una petita ajuda. Es tracta d'una guia, la primera d'aquestes característiques, que explica amb detall els espais i continguts de l'església. L'exrector de la Parròquia, mossèn Pere Vivó, ha estat l'encarregat de donar vida als textos i fotografies que conformen l'obra, que també conté petits requadres que amplien alguns elements històrics amb ironia.

L'autor de la nova guia explica quin és l'objectiu de l'obra.

Pere Vivó

L'objectiu és que el visitant tingui a l'abast una petita guia que explica el significat i el contingut de l'església del Monestir.


L'obra es pot aconseguir a l'església del Monestir per un preu de sis euros, que es destinaran íntegrament als tallers que Càritas Parroquial organitza per als immigrants. Escoltem Pere Vivó.

Pere Vivó

Tot això va a Càritas Parroquial per fer tallers de cuina i costura per a immigrants .


Mossèn Pere Vivó ha reconegut que de moment ha publicat la guia de l'església i que més endavant no descarta fer el mateix amb una guia del claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.