La 'Disco' per a discapacitats dóna una alternativa d'oci a una cinquantena de joves


  • Comparteix:

Una cinquantena de nois i noies amb discapacitats psíquiques han pogut gaudir aquest diumenge d'una vetllada de ball i música al Teatre la Unió. 'La Disco' es un espai concebut per fomentar les relacions personals d'aquests joves i facilitar una activitat de diversió adaptada a les seves necessitats.

La proposta s'emmarca dins el programa 'Enrolla't' que té per objectiu oferir diverses activitats culturals i d'oci als nois i noies que pateixen discapacitats psíquiques. D'aquesta manera, una cinquantena de joves han pogut gaudir de dues hores de discoteca, sota la supervisió de personal especialitzat i de monitors.

La coordinadora d'oci d'ASDI, Blanca Calonge, explica què suposa per a aquests nois una iniciativa així.

Blanca Calonge

S'integren dins el poble i se senten respectats. Aquesta activitat molt poques vegades la faran i al fer-la senten que es poden divertir i sense cap discapacitat.


Aquesta és la segona ocasió que el Teatre la Unió proposa una activitat especialment concebuda per a persones amb discapacitats. L'any passat 'Enrolla't ' va comptar amb l'actuació del grup Falsterbo & Marí. Ara, l'objectiu es poder seguir desenvolupant aquest programa amb noves activitats. Ho explica el membre de la Taula per a Discapacitats, Jordi de Gispert.

Jordi de Gispert

Això ha de ser un primer pas. Espero que hi hagi continuïtat, és qüestió de imaginació, ganes i ajuda econòmica.


'La Disco', organitzada pel Teatre la Unió amb la col·laboració de diverses entitats de la ciutat que treballen amb discapacitats, ha comptat també amb el suport de Cugat.cat, el setmanari 'Diari de Sant Cugat' i de la Televisió de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.