La galeria Canals participa a la setena edició de la fira New Art de Barcelona


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art qualifica d'èxit la seva participació a la setena Edició de la fira New Art de Barcelona, que ha transformat 47 habitacions d'hotel en petites galeries. La Canals ha presentat les exposicions de Neus Colet i Enric Giralt.

Per cinquè any consecutiu els artistes han ocupat la primera planta del Barceló Hotel convertint les 17 habitacions en mostres de les seves propostes artístiques. Enric Giralt, de la galeria Canals, ha presentat una sèrie de fotografies de premsa que representen l'home enmig de la massa. Per la seva banda, Neus Colet ha recreat objectes quotidians i espais de pas com portes i finestres que es tancaven dins de caixes.

Segons Josep Canals, la presència de la galeria ha ajudat a projectar la imatge de Sant Cugat a l'exterior.

Josep Canals

Això és una mostra de compromís de la galeria amb l'art actual


New Art ha aplegat 10.000 visitants aquest cap de setmana i ha fet de punt de trobada per a professionals del sector així com col·leccionistes i públic en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.