La Biblioteca del Mil·lenari ofereix activitats per a tota la família per a aquest trimestre


  • Comparteix:

La Biblioteca del Mil·lenari ofereix diverses activitats relacionades amb la lectura en el trimestre de l'any. Xerrades, exposicions, lectures en veu alta i lliuraments de premis configuren la programació trimestral. Totes les activitats són gratuïtes.

Fins a finals de mes, es pot visitar a l'equipament municipal la mostra 'Llegim', produïda per la Generalitat. Els més menuts també tindran l'oportunitat de gaudir dels llibres amb la lectura dels 'Contes de la Sra. Prims', a càrrec de Sílvia Ricart. Aquesta activitat tindrà lloc aquest dissabte al migdia.

Entre les propostes de febrer, hi destaca una exposició de dibuixos de Subi sobre el conte 'Sóc pau'. A finals de mes, el dimarts 26, s'entregaran els guardons del Premi de Narrativa Infantil de Sant Cugat.

Les activitats del març començaran amb la mostra 'Àlbum il·lustrat d'alguns dels contes que Mercè Rodoreda va escriure per als infants'. Les il·lustracions estan elaborades per Subi.

L'escriptora Maria Barbal oferirà el dijous 13 una xerrada sobre 'La plaça del Diamant', la novel·la més famosa de Rodoreda. La conferència començarà a les vuit del vespre.

Pep Tugues és director del Centre Cultural.

Pep Tugues

Tenim activitats diverses per a totes les edats.


Totes les xerrades i activitats són gratuïtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.