Entrades exhaurides per les quatre funcions de 'Grease' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

'Grease' arriba aquest cap de setmana al Teatre-Auditori amb el cartell d'entrades exhaurides penjat des de fa dies. Sota la direcció de Ricard Reguant i amb coreografies de la santcugatenca Coco Comín, el musical està protagonitzat per la cantant Edurne, que encarna el paper de Sandy. Més de mig milió d'espectadors han vist aquest espectacle durant les dues temporades que ha fet a Barcelona.

Els 3.000 espectadors que ja tenen les entrades podran gaudir d'un musical que es podrà veure a la nostra ciutat en quatre representacions, des de divendres i fins diumenge. El muntatge, estrenat l'octubre de 2006 al Teatre Victòria de Barcelona, ha aconseguit reunir més de 500.000 espectadors.

L'actriu Edurne García, que interpreta el paper de Sandy al musical, explica les claus de l'èxit d'aquest muntatge.

Edurne García

Va ser una gran notícia saber que les entrades s'havien exhaurit. Aquest musical és divertit i té una mica de tot i això agrada.


Fidel a la representació original de Broadway, el director Ricard Reguant, la coreògrafa santcugatenca Coco Comín, el director musical Manu Guix i les cantants Edurne i Elena Gadel, amb la interpretació de Rizzo, són alguns dels noms coneguts que destaquen en el repartiment.

Edurne parla del personatge que interpreta.

Edurne García

La Sandy de la pel·lícula i la Sandy del musical tenen molts elements en comú.


Les sessions s'iniciaran aquest divendres a les 10 de la nit i seguiran dissabte a les 6 de la tarda i a les 10 de la nit i diumenge a les 7 de la tarda. Després de fer estada a Sant Cugat, el musical seguirà la seva gira a Mallorca i Bilbao i més tard farà temporada a Madrid.

El diari electrònic Cugat.cat oferirà aquest cap de setmana una entrevista en exclusiva a una de les cantants del repartiment, Elena Gadel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.