Sant Cugat, capital jove de la música simfònica


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà aquest cap de setmana una trobada de joves músics d'arreu de Catalunya. La seixantena de participants, d'edats compreses entre els 14 i 18 anys, tindran l'oportunitat de compartir escenari amb una orquestra professional. Diumenge, l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya oferirà un concert a l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

La Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra organitza un cop més les Trobades de Música Simfònica. La proposta reuneix una seixantena de joves músics d'arreu de Catalunya que tindran l'oportunitat d'assajar i actuar al costat de professionals de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

El director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, Josep Ferré, explica que és una experiència molt satisfactòria.

Josep Ferré

Un grup de professor de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat treballem amb gent jove per introduir-los a la música simfònica. És un treball que dóna moltes satisfaccions.


Els participants assajaran tot el dissabte de manera intensiva al costat dels professors de simfònica. Ferré explica que és un tipus de pedagogia que dóna bons resultats.

Josep Ferré

La classe magistral està bé però preferim la pedagogia de la imitació. Tenir un professional al costat és un estímul pels joves. Aquest sistema dóna resultats molt sorprenents.


Diumenge al migdia tindrà lloc el concert final, que reunirà alumnes i professors. Serà un recital obert a tothom a l'Aula Magna de l'Escola Municipal Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.