Una vintena d'il·lustracions de l'artista Oriol Rello clouen Unioart 2007


  • Comparteix:

Les il·lustracions d'Oriol Rello tanquen la darrera edició d'Unioart amb una proposta que recorda al món del còmic. Des del passat mes de març, un total de cinc artistes santcugatencs emergents han mostrat les seves obres al vestíbul del Teatre la Unió, per tal de donar a conèixer les seves creacions des de disciplines molt diverses .

L'edició 2007 d'Unioart ha tancat aquest dissabte les seves portes amb la mostra del santcugatenc Oriol Rello. El jove artista ha aprofitat aquesta oportunitat per omplir el vestíbul del Teatre la Unió amb il·lustracions colorides influenciades pel món del còmic, de la televisió i de la infància del propi autor.

Rello explica que suposa per un artista novell aquesta iniciativa

Oriol Rello

És un espai, no es demana més que l'oportunitat de poder exposar-ho en públic.


En aquesta temporada, han passat joves artistes com el dissenyador Emili Mas, el fotògraf Albert Pérez i la il·lustradora Xènia Pla. La iniciativa ofereix un espai a creadors santcugatencs menors de 25 anys, que no hagin exposat amb anterioritat.

El comissari de les exposicions, Martí Urrozalejo, fa balanç d'aquesta darrera temporada d'Unioart

Martí Urrozalejo

El principal problema és que el públic que venia era gent molt propera als artistes. No s'acaba de complir l'efecte de donar-se a conèixer.


Durant el cicle s'exposat diferents disciplines artístiques com la fotografia, el videoart o la il·lustració. De cara a la propera edició, està previst canviar el format i ampliar les mostres per tal d'arribar a un públic més nombrós.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.