Pentagrama tornarà a Lorca en la propera sessió de 'Les Veus de la Paraula'


  • Comparteix:

L'associació Pentagrama prepara ja l'espectacle sobre la poesia de Lorca que donarà continuïtat al sisè cicle 'Les Veus de la Paraula'. La iniciativa ha començat aquest cap de setmana, amb un recital 'carregat de sentiment' centrat en textos escrits per dones.

'Et fas amb les paraules mestressa de les coses', de Lapsus Teatre, és l'espectacle de poesia que ha donat el tret de sortida, aquest passat diumenge al Casal de Cultura de Valldoreix, al cicle organitzat per Pentagrama. Un recital de poemes escrits per dones que, com explica el director del cicle, Eduard Araujo, ha satisfet els assistents.

Eduard Araujo

Un espectacle de gran sensibilitat, ben muntat, ben dirigit i una interpretació amateur molt digna. Tothom va sortir molt content.


En motiu del 110è aniversari del naixament de Lorca, Pentagrama posarà en escena el proper 17 de febrer una versió actualitzada del muntatge amb el qual va néixer l'associació cultural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.