'Stalin' arriba al Teatre-Auditori amb Josep Maria Flotats


  • Comparteix:

El muntatge 'Stalin', basat en la darrera novel·la de Marc Dugain 'Una execució ordinària', es podrà veure aquest divendres al Teatre-Auditori sota l'adaptació teatral i interpretació de Josep Maria Flotats. L'obra narra les vivències d'un matrimoni de científics a Moscou l'any 1952, durant l'afer de 'les bates blanques'. Les entrades ja estan exhaurides.

Josep Maria Flotats ha tornat a l'escena catalana amb l'adaptació teatral de l'última novel·la de l'autor Marc Dugain. El muntatge, estrenat al setembre al teatre Tívoli, recrea el complot de 'les bates blanques' quan el dictador soviètic va acusar els metges jueus del Kremlin de voler fer desaparèixer els seus col·laboradors més estrets, fet que va desencadenar una cacera de bruixes.

Flotats compateix escenari amb la santcugatenca Carme Conesa, Pere Eugeni Font, Pep Sais, Pepa Arenós, Francesc Pujol, Vladimir Lukin i Alexander Korotkov.

Flotats fa un balanç de la gira que inicia ara l'obra.

Josep Maria Flotats

Ara comencem la gira per Sant Cugat. Després seguirem per tot Catalunya.


No es tracta de la primera vegada que Flotats actua a Sant Cugat, ja que va estrenar fa cinc anys l'obra 'París 1940', una reflexió sobre el món del teatre, a la nostra ciutat.

L'obra es podrà veure aquest divendres a partir de les deu de la nit. Les entrades, però, ja estan exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.