'Stalin' inicia amb força la seva gira al seu pas per Sant Cugat


Temes relacionats

'Stalin' arriba al Teatre-Auditori amb Josep Maria Flotats (25/gen/08)


  • Comparteix:

El muntatge 'Stalin' dirigit i interpretat per Josep Maria Flotats, suscita diferents reaccions entre el públic santcugatenc. L'obra, una adaptació teatral de la novel·la 'Una execució ordinària' de Marc Dugain, relata les vivències d'un matrimoni de científics l'any 1952 durant l'afer de 'les bates blanques' abans de la mort del dictador soviètic.

El Teatre-Auditori ha estat la primera parada de la gira de l'obra 'Stalin', després d'haver fet estada al teatre Tívoli de Barcelona. Coincidint amb el cinquantè aniversari dalt dels escenaris de l'actor Josep Maria Flotats, aquest encarna un dictador vell, cansat, que es justifica i lloa la seva tasca pel bé del poble.

L'actriu santcugatenca Carme Conesa, que interpreta el paper de la metgessa Olga, ha destacat que venir al Teatre-Auditori ha estat la millor manera de començar la gira.

Carme Conesa

El públic ha estat fantàstic, molt càlid, estem acostumats a un públic més distant. Actuar a casa ha estat emocionant.


Els espectadors santcugatencs, tot i lamentar alguns problemes de dicció del protagonista en la primera part de l'obra, han agraït la presència de Flotats a la nostra ciutat. El muntatge ha despertat diferents reaccions.

Públic Teatre-Auditori

Sóc una admiradora del Flotats./ No m'ha agradat gaire, falla el ritme. / No l'he entès. / Molt bé aquesta crtítica ferotge contra els comunistes.


L'espectacle seguirà ara la seva gira per altres poblacions de Catalunya i viatjarà cap a Madrid en la seva versió al castellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.