Els alumnes dels tallers d'interpretació de la Unió mostren el seu treball dalt de l'escenari


  • Comparteix:

L'escenari del Teatre la Unió acull durant aquest cap de setmana el resultat dels diversos tallers d'interpretació. Els grups dels adults i els joves han mostrat aquest dissabte el resultat realitzat durant el curs davant una setantena de persones.

El Teatre la Unió acull durant aquest cap de setmana la mostra de tallers de la mà dels alumnes d'interpretació. Des del grup dels adults fins al grup dels més petits, dirigits per Sílvia Servan, els participants mostren diversos muntatges realitzats durant tres mesos d'assajos.

Aquest dissabte ha tingut lloc la representació de les escenes de 'Neva' de Narcís Comadira, 'Tarzán' i 'Joan i Manoli' de Jordi Sánchez per part dels adults i l'escena 'L'últim día de classe' de Sílvia Servan per part del grup de joves.

La directora dels tallers, l'actriu Sílvia Servan, destaca la importància del treball i la formació actoral dels seus alumnes combinada amb la diversió.

Sílvia Servan

Per nosaltres el més important és el dia a dia, estem educant emocionalment i és important que ens ho passem bé a classe


Aquest diumenge tindran lloc les representacions dels grups més petits i mitjans a càrrec dels professors Marta Sánchez i Gemma Iglesias, entre d'altres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.