Canals Galeria d'Art celebra els seus 35 anys amb 18 artistes històrics


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art celebrarà enguany els seus 35 anys amb una mostra amb alguns dels artistes més destacats que hi han exposat. Obres de Barnils, Cabanas-Alibau, Chancho, Codó, Colet, Grau-Garriga i Tortosa, entre d'altres, ompliran aquest espai pioner a Sant Cugat. El propietari de la galeria, Josep Canals, ha avançat que aquesta primavera obrirà un nou espai de la Canals a tocar del Monestir.

La Canals va ser la primera galeria professional de la ciutat i com a homenatge a aquesta trajectòria exposarà a partir del 28 de febrer obres de 18 artistes representatius de l'art contemporani de la ciutat en els darrers cinquanta anys.

Ho ha explicat Josep Canals.

Josep Canals

Totohom participa amb molta il·lusió perquè sabem els anys que portem lluitant per l'art contemporani a Sant Cugat.


Canals també ha explicat que les properes setmanes obrirà un nou espai a la ciutat tot i que no ha volgut concretar la ubicació exacta.

Josep Canals

Creiem que Sant Cugat pot assumir un desdoblament de la galeria, que estarà a tocar del Monestir.


Josep Canals ha explicat que l'exposició '35 anys creant a Sant Cugat' comptarà amb 24 obres de 18 artistes. Entre els artistes, hi destaquen Carmen Anzano, Sergi Barnils, Carles Briega i Cabanas-Alibau.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.