REC, amb dos santcugatencs implicats, opta avui a tres Goya


  • Comparteix:

La pel·lícula 'REC', amb els santcugatencs Teresa Gefaell com a directora de producció i Carlos Vicente com a actor, coneixerà aquest diumenge si guanya les tres estatuetes a les qual opta en l'edició 2008 dels premis Goya. El film dirigit per Jaume Balagueró i Paco Plaza optarà als premis de millor actriu revelació, de millor muntatge i al de millors efectes especials.

'Las 13 rosas' i 'El orfanato' són les grans favorites dels premis d'enguany, amb 14 nominacions però l'atenció se centrarà també en les tres estatuetes a què opta el film 'REC', que ha estat la segona pel·lícula espanyola més vista durant l'any passat.

El santcugatenc Carlos Vicente es mostrava sorprès amb aquest gran impacte a la taquilla al magazín 'Sant Cugat a fons' de Ràdio Sant Cugat.

Carlos Vicente

Quan rodàvem no pensava que tindria tant d'èxit.


Les nominacions de 'REC' recauen en Manuela Velasco i David Gallart, com a actriu revelació i a millor muntatge, respectivament. David Amvid, Enric Masip i Àlex Villagrasa opten al Goya pels efectes especials.

La cerimònia d'entrega dels guardons serà presentada un any més per José Corbacho, després de les bones crítiques rebudes en l'edició passada. L'acompanyarà en la direcció de la gala Manel Iglesias.

El 'remake' nord-americà de 'REC' es troba actualment en fase de producció i porta per títol 'Quarentined'. Està prevista la seva estrena a l'octubre als Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.