El punt de lectura de Valldoreix s'inaugurarà abans de dos mesos


  • Comparteix:

Valldoreix estrenarà el nou punt de lectura abans de dos mesos, un cop s'acabin les obres de remodelació de l'edifici Vall d'Or, seu de l'EMD. L'espai, que estarà ubicat a la segona planta de l'immoble, farà les funcions de sala de lectura i d'estudi. El nou espai tindrà també un petit fons bibliogràfic de consulta.

L'EMD de Valldoreix té previst inaugurar el remodelat edifici abans de la primavera. Serà llavors quan s'obrirà el nou punt de lectura i d'estudi, un dels punts forts del projecte de remodelació. L'espai dependrà de la Biblioteca del Mil·lenari i podrà acollir iniciatives que ja es fan a l'equipament santcugatenc, com ara 'L'hora del conte'.

La vocal de Cultura i Joventut de l'EMD, Susanna Herrada, ha explicat el projecte al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Susanna Herrada

És un punt de lectura que dependrà de la Biblioteca del Mil·lenari. Intentarem tenir un petit fons i que els joves hi puguin anar a estudiar.


La inauguració del 'biblioaccés' de Valldoreix i del remodelat edifici de l'EMD es farà amb una festa ciutadana i una jornada de portes obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.