Marta Pessarrodona reuneix en un volum els poemes del 1969 al 2007


Temes relacionats

Pessarodona rep el premi d'Articles Periodístics Prat de la Riba (29/nov/07)

Marta Pessarodona publicarà un nou llibre de poesia a finals d'any (22/mai/07)


  • Comparteix:

'Poemes, 1969-2007: Antologia' és el nou llibre de l'escriptora resident a Sant Cugat Marta Pessarrodona. És un recull de poesies on Pessarrodona fa un repàs de la seva obra amb títols com 'Setembre 30', 'Vida privada' i 'Memòria', entre d'altres. És la segona vegada que la poetessa recull en un volum les seves obres poètiques, després que al 1994 publiqués el compendi 'Tria de poemes'.

La voluntat de l'autora és que les noves generacions puguin llegir la seva obra. És per això que Marta Pessarrodona ha publicat 'Poemes, 1969-2007: Antologia' on recull part dels seus poemes escrits durant més de 30 anys. Aquesta nova publicació arriba a les llibreries com el segon recull de poemes que fa l'escriptora, veïna de Sant Cugat. L'any 1994 ja va publicar el compendi 'Tria de poemes'.

Pessarrodona ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que el nou llibre inclou poemes que en el seu moment no va voler publicar a 'Tria de poemes'.

Marta Pessarrodona

Ara amb aquest nou llibre he vist que en el 'Tria de poemes' no havia posat alguna poesia que ara l'he volgut afegir.


D'altra banda, Pessarrodona ha avançat a Cugat.cat que al llarg d'aquest any publicarà un nou treball que porta per títol 'Animals i plantes'. El llibre l'ha escrit íntegrament a Sant Cugat, ciutat que li ha servit de font d'inspiració.

Marta Pessarrodona

'Animals i plantes' està pràcticament acabat. L'he escrit tot a Sant Cugat i no l'hagués escrit si no visqués aquí i de la manera que hi visc.


Pessarrodona també ha explicat que actualment està treballant en l'obra 'Variacions', un llibre que tracta sobre la Bíblia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.