Ramon Montaner presenta a la llibreria Alexandria el seu llibre d'ajuda a les empreses


  • Comparteix:

'Leonardo fue el primero que se comió el queso' és el suggerent títol d'un llibre d'ajuda a les empreses per afrontar el canvi d'època que vivim. L'empresari Ramon Montaner és l'autor d'aquesta obra que s'ha presentat a la llibreria Alexandria.

En un ambient amè i distés, Ramon Montaner va animar als assistents a recuperar l'esperit renaixentista per poder afrontar el canvi d'època en el que estem. 'Leonardo fue el primero que se comió el queso' és una obra a mig camí entre el llibre d'empresa i el d'autoajuda. El missatge que proposa és seguir l'exemple de Leonardo da Vinci i de les seves habilitats, ja que aquest artista va viure la transició de l'època medieval al Renaixement. Ho explica el propi Montaner.

Ramon Montaner

Darrera d'aquest llibre s'amaguen els ensenyaments de Leonardo per poder fer els grans canvis d'època.


Segons Montaner, no estem en un època de canvi, sinó en un canvi d'època. L'empresari considera que s'ha de fer un llarg camí amb moltes dificultats però que ho acabarem superant. Ramon Montaner:

Ramon Montaner

Tot canvi provoca una crisi. Nosaltres estem en un període de transició que serà dur, però finalment arribarem a la terra promesa.


La presentació del llibre va comptar amb la presència d'una vintena de persones, la major part d'elles, del món de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.