El muntatge teatral 'A la Toscana' de Sergi Belbel no convenç el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra 'A la Toscana', l'última creació del director del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), Sergi Belbel, no ha satisfet el públic santcugatenc que ha titllat l'obra de 'poc entenedora' i 'paranoica'. Tot i valorar el resultat global del muntatge, el Teatre-Auditori surt decebut amb aquest espectacle.

L'obra ' A la Toscana' ha arribat amb les entrades exhaurides al Teatre-Auditori, però el seu contingut no ha agradat massa al públic de Sant Cugat. El muntatge, que recrea les pors i les esperances humanes a través de la crisi que viu una parella, ha estat interpretat pels actors Jordi Boixaderes i Lluís Soler i per les actrius Cristina Plazas i Lluïsa Castell.

Els espectadors han fet aquestes valoracions a l'acabar l'obra.

Públic

M'esperava una altra cosa, no l'he entès. / Una mica complicada però m'ha agradat. / M'ha decebut i m'ha costat comprendre el contingut. / M'ha agradat però és molt estranya, encara l'haig de pair. / La veritat és que m'ha decebut. / Encara estic paint l'obra.


Un detall curiós de l'actuació a Sant Cugat és que el públic no ha sabut interpretar el final de l'espectacle, i ha tardat alguns segons a començar a aplaudir la feina dels actors.

'A la Toscana' començarà una gira per diferents ciutats de l'Estat espanyol com Bilbao, Salamanca, Valladolid i Madrid, on hi farà una estada de deu dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.